Мебели по поръчка за спалня Мебели по поръчка за кухня Комплексно обзавеждане Кухненско обзавеждане

Кухненско обзавеждане

Кухненското обзавеждане е едно от най-важните за всяка домакиня. Както казват -"Кухнята е душата на дома".


Нашите кухни са елегантни, практични и удобни с изключително качество. Предлагаме разнообразни по стил модели със възможност за поставяне на уреди за вграждане.Първият и един от най-главните моменти е да изберете уредите за вграждане, а след това да поръчате кухнята! Тук може да разчитате на нашите дизайнери, заедно да направите проекта за вашата кухня, така ще може да предвидите местата на ВиК и ел. изводите, за да сте сигурни в добрия краен резултат от монтажа на кухнята. Планирайте разположението на кухненските модули съобразявайки се с принципите за функционалност – мивка, площадка, печка, така ще следвате и логиката на движенията в кухнята.


Нашата основна цел е да създадем кухня която да отговаря на Вашите потребности, стил, индивидуалност и вкус, осъществявайки идеите и проектите Ви, нашите дизайнери предават неповторим вид на Вашата кухня превръщайки я в уютно, удобно различно по стил, цвят и дизайн място.

Мебели по поръчка според Вашия вкус

Предимството на мебели по поръчка е че всичко се съобразява спрямо помещението, желанието на клиента, цветовите решения, поставяне на уредите за вграждане на точното място, маркиране на ВиК и Ел.инсталация така че всичко да си дойде на място и да няма изненади по време на монтажа.
Естествено няма и ограничения в определяне на размерите за поръчка на мебели.

Избора на мебели зависи от самите вас. За всички мебели по поръчка се дава гаранция.
Освен мебели по поръчка фирмата предлага и мека мебел, аксесоари за мебели, уреди за вграждане, матраци, подматрачни рамки, паркет - естествен и ламиниран, редене, циклене, лакиране, интериорни врати и други довършителни ремонтни дейности в административните и жилищни пространства.
Фирмата също така предлага на своите клиенти и мебели по поръчка на изплащане.