Мебели по поръчка за спалня Мебели по поръчка за кухня Комплексно обзавеждане Кухненско обзавеждане

Мебели по поръчка

Всички мебели са направени по поръчка и по индивидуален проект на всеки клиент.
Проектирането на мебели е съобразено с потребностите на Клиентите, покривайки техните очаквания за качество и лукс.


Ние винаги подбираме прецизно, всички материали от които се произвеждат нашите мебели. Съобразени са със всички детайли по проекта с най-малките подробности.За вътрешния дизайн Комфорта е от първостепенно значение. Искаме да построим за Вас един елегантен свят, стремейки се към съвършенство в производството на качествени, оригинални и изящни мебели. Съвременната визия на модерния български дом е част от качествени, удобни и елегантни мебели. Разберем ли в дълбочина потребностите на всеки можем да предложим, тези комбинации, които покриват и най-високите изисквания по отношение на качество, индивидуалност и вкус.


Стремежът ни е да доставяме на нашите Клиенти най-актуалните и модерни решения. При изработването на мебели по поръчка нашата цел е да задоволим Вашите желания с изключително елегантни, висококачествени, практични и удобни осигуряващи комфорт за всеки мебели.

Мебели по поръчка според Вашия вкус

Предимството на мебели по поръчка е че всичко се съобразява спрямо помещението, желанието на клиента, цветовите решения, поставяне на уредите за вграждане на точното място, маркиране на ВиК и Ел.инсталация така че всичко да си дойде на място и да няма изненади по време на монтажа.
Естествено няма и ограничения в определяне на размерите за поръчка на мебели.

Избора на мебели зависи от самите вас. За всички мебели по поръчка се дава гаранция.
Освен мебели по поръчка фирмата предлага и мека мебел, аксесоари за мебели, уреди за вграждане, матраци, подматрачни рамки, паркет - естествен и ламиниран, редене, циклене, лакиране, интериорни врати и други довършителни ремонтни дейности в административните и жилищни пространства.
Фирмата също така предлага на своите клиенти и мебели по поръчка на изплащане.