Мебели по поръчка за спалня Мебели по поръчка за кухня Комплексно обзавеждане Кухненско обзавеждане

Офис мебели

Опитът в производството на офис мебели ни е научил на много неща, най-важното от които, е да се вслушваме в потребителите си.

Вашите изисквания оформят нашето бъдеще. Ние знаем – качеството и комфорта на нашите офис мебели води до удоволствие и постигане на по-високи резултати на Вашето работно място.Дизайнът на офис мебелите, е по Ваше желание и проект, според спецификата на Вашата дейност. Богатият ни асортимент е предназначен да направи работата Ви по-ефективна.

Накратко: всичко което Ви е необходимо за вашата дейност са нашите офис мебели. Благодарение на уникалния си дизайн те са изключително елегантни, висококачествени, практични и удобни осигуряващи комфорт за всеки.

Мебели по поръчка според Вашия вкус

Предимството на мебели по поръчка е че всичко се съобразява спрямо помещението, желанието на клиента, цветовите решения, поставяне на уредите за вграждане на точното място, маркиране на ВиК и Ел.инсталация така че всичко да си дойде на място и да няма изненади по време на монтажа.
Естествено няма и ограничения в определяне на размерите за поръчка на мебели.

Избора на мебели зависи от самите вас. За всички мебели по поръчка се дава гаранция.
Освен мебели по поръчка фирмата предлага и мека мебел, аксесоари за мебели, уреди за вграждане, матраци, подматрачни рамки, паркет - естествен и ламиниран, редене, циклене, лакиране, интериорни врати и други довършителни ремонтни дейности в административните и жилищни пространства.
Фирмата също така предлага на своите клиенти и мебели по поръчка на изплащане.