Мебели по поръчка за спалня Мебели по поръчка за кухня Комплексно обзавеждане Кухненско обзавеждане

Разкрояване и кантиране

Разкрояването и кантирането на мебелите е от голямо значение за постигане на качествени, удобни, красиви, с две думи перфектни мебели.


Проектите на своите Клиенти нашата фирма изпълнява с най-новите машини за разкрояване на детайлите при изработването на мебели.Завършващият елемент на всеки ръб и повърхност при мебелите настъпва с поставянето на Кант. Полагането на кант и неговата дебелина определят устойчивостта на увреждане, като допълва естетически завършения и масивен вид на вашите мебели.

Мебели по поръчка според Вашия вкус

Предимството на мебели по поръчка е че всичко се съобразява спрямо помещението, желанието на клиента, цветовите решения, поставяне на уредите за вграждане на точното място, маркиране на ВиК и Ел.инсталация така че всичко да си дойде на място и да няма изненади по време на монтажа.
Естествено няма и ограничения в определяне на размерите за поръчка на мебели.

Избора на мебели зависи от самите вас. За всички мебели по поръчка се дава гаранция.
Освен мебели по поръчка фирмата предлага и мека мебел, аксесоари за мебели, уреди за вграждане, матраци, подматрачни рамки, паркет - естествен и ламиниран, редене, циклене, лакиране, интериорни врати и други довършителни ремонтни дейности в административните и жилищни пространства.
Фирмата също така предлага на своите клиенти и мебели по поръчка на изплащане.