Мебели по поръчка за спалня Мебели по поръчка за кухня Комплексно обзавеждане Кухненско обзавеждане

За Нас

"Джордж" ООД е специализирана фирма за изработка на корпусни мебели от ламиниран ПДЧ и MDF(кухни, спални, гардероби, детски стаи, офис мебели, входни антрета, бюра, маси, легла, хотелско обзавеждане и др.) Освен основната си дейност фирмата предлага на своите клиенти богата цветова гама на ABS и PVC кантове, ПДЧ и MDF плоскости във всички стандартни размери. За улеснение и удобство на клиента предлагаме бяла техника, матраци, подматрачни рамки, мека мебел и уреди за вграждане. Изхождайки от опита си създадохме услугата разкрояване и кантиране на индивидуални детайли по размера на клиента без значение от количеството. Персонала на фирмата е от млад и сплотен колектив от специалисти в областта на мебелите. Услуги Фирмата ни е производител на мебели по поръчка. Произвеждаме спални, гардероби, секции, маси, етажерки, секционни шкафове, нощни шкафчета, подматрачни рамки, естествен паркет, ламинат и много други. От нас можете да поръчате мека мебел, осветителни панели, огледала, плъзгащи врати, интериорни врати висящи панели и други. Фирма проектира, произвежда и монтира мебели по строго индивидуални проекти. Предлагаме пълно комплектоване на вашето обзавеждане. Още...

Мебели по поръчка според Вашия вкус

Предимството на мебели по поръчка е че всичко се съобразява спрямо помещението, желанието на клиента, цветовите решения, поставяне на уредите за вграждане на точното място, маркиране на ВиК и Ел.инсталация така че всичко да си дойде на място и да няма изненади по време на монтажа.
Естествено няма и ограничения в определяне на размерите за поръчка на мебели.

Избора на мебели зависи от самите вас. За всички мебели по поръчка се дава гаранция.
Освен мебели по поръчка фирмата предлага и мека мебел, аксесоари за мебели, уреди за вграждане, матраци, подматрачни рамки, паркет - естествен и ламиниран, редене, циклене, лакиране, интериорни врати и други довършителни ремонтни дейности в административните и жилищни пространства.
Фирмата също така предлага на своите клиенти и мебели по поръчка на изплащане.