Мебели по поръчка за спалня Мебели по поръчка за кухня Комплексно обзавеждане Кухненско обзавеждане

Продукти на промоционални цени

Експлузивни предложения специално за Вас. Ние ще Ви предложим страхотни оферти, неустоими цени, изпълнения на Вашите проекти, сбъдване на Вашите мечти. Перфектното решение!
Само при нас ще намерите съчетание на Вашите желания, изпълнение по Ваш проект, добро качество на изработените мебели и най-добрата цена за изпълнението им. А сега още по-добри оферти ПРОМОЦИЯ от ниски по-ниски цени.
ОЧАКВАМЕ ВИ! НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА СБЪДНЕТЕ ВАШИТЕ МЕЧТИ! ОФЕРТАТА Е ЕКСПЛОЗИВНА!
Скъпи приятели, възползвайте се от невероятното ни предложение – мебели съчетали ЕЛЕГАНТНОСТ, ЕСТЕТИКА и КАЧЕСТВО в ПРОМОЦИЯ и ползвайте БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.
 

Текущи промоции

Мебели по поръчка според Вашия вкус

Предимството на мебели по поръчка е че всичко се съобразява спрямо помещението, желанието на клиента, цветовите решения, поставяне на уредите за вграждане на точното място, маркиране на ВиК и Ел.инсталация така че всичко да си дойде на място и да няма изненади по време на монтажа.
Естествено няма и ограничения в определяне на размерите за поръчка на мебели.

Избора на мебели зависи от самите вас. За всички мебели по поръчка се дава гаранция.
Освен мебели по поръчка фирмата предлага и мека мебел, аксесоари за мебели, уреди за вграждане, матраци, подматрачни рамки, паркет - естествен и ламиниран, редене, циклене, лакиране, интериорни врати и други довършителни ремонтни дейности в административните и жилищни пространства.
Фирмата също така предлага на своите клиенти и мебели по поръчка на изплащане.